Barca - interpretare vise - dictionar vise -  - a visa o barca sugereaza adesea modul in care ne infruntam emotiile si pe cele ale altora. Poate de
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru copii
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Barca ««« « inapoi
» a visa o barca sugereaza adesea modul in care ne infruntam emotiile si pe cele ale altora. Poate de asemenea sa reprezinte modul in care navigam prin viata si daca detinem sau nu controlul asupra vietii noastre.
» barca de salvare - a visa o barca de salvare poate arata ca simtim nevoia de a fi salvati, poate de propria noastra prostie sau din imprejurari pe care nu le putem controla.
» interpretarea va depinde de tipul de barca din vis. Un feribot sau o barca cu vaslas contine semnificatiile calatoriei de dupa moarte peste Raul Styx. In zilele noastre, ea va reprezenta renuntarea la dorintele egoiste. Daca am fost capabili sa facem acest lucru, putem - renaste - intr-o viata mai buna sau un nou mod de viata. O barca mica de vaslit sugereaza o calatorie a descoperirii emotionale, insa adesea solitara.
» barca cu vasle - daca visati ca va aflati intr-o barca cu vasle impreuna cu alti oameni inseamna ca veti simti bine in compania unor persoane bine dispuse si versate.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
barca vasle visati aflati intr impreuna alti oameni inseamna veti simti bine compania persoane dispuse versate
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: anunturi gratuite
meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
barca - interpretare vise - dictionar vise -  - barca cu vasle - daca visati ca va aflati intr-o barca cu vasle impreuna cu alti oameni inseamna ca veti simti bine in compania unor persoane bine dispuse si versate.