Carne - interpretare vise - dictionar vise -  - carne consevata - nevoia noastra de a mentine un status quo este reprezentata prin carnea conservata
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor.
Termopane - tamplarie PVC Veka
Interpretare vise
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZCabinet online de parapsihologieConsultatii tarot
NOU !Interpretari de vise gratuite Solicitati o interpretare de vis gratuita si personalizataSolicitati o interpretare de vis detaliata si personalizata
   


Interpretare vis pentru:
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
Cadouri gratuite pentru copii
Interpretare Vise. Dictionar de vise. Semnificatie si talmacire
»»» Carne ««« « inapoi
» carne consevata - nevoia noastra de a mentine un status quo este reprezentata prin carnea conservata.
» satisfactia sau nevoile fizice, lumesti, apar adesea in vis sub forma carnii. In trecut, carnea cruda era considerata un simbol al nenorocirii apropiate, dar astazi este mai probabil sa reprezinte nevoia de a ne asigura ca suntem bine pregatiti pentru activitatile viitoare.
» carne de vita - daca e cruda si in sange, cel care viseaza va fi afectat de cancer si tumori maligne. Pazeste-te de rani si lovituri de orice fel.
» zeama de carne - in vis, a manca zeama de carne poate sugera o sanatate subreda si posibile dezamagiri profesionale.
» in visul unei femei, carnea cruda sugereaza posibile descurajari in atingerea scopurilor. Daca este vorba despre carne gatita, este posibil ca altii sa obtina obiectul dorintelor sale.
» carne de porc - daca mananci carne de porc in vis, este posibil sa apara unele necazuri, insa daca vezi carnea fara s-o mananci, vei depasi cu succes un conflict.
Doriti sa stiti mai multe despre visul dvs ? Solicitati o INTERPRETARE DETALIATA, CONFIDENTIALA si PERSONALIZATA a visului dvs. click aici - numai 16 RON (tva inclus)
* Adaugă interpretarea la favorite
* Trimite interpretarea pe Yahoo Messenger
* Trimite interpretarea pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker

Etichete
carne porc mananci vis posibil apara unele necazuri vezi carnea fara s vei depasi succes conflict
« înapoi

Locuri de munca la domiciliu prin internet - joburi online

Recomandare: costume baie
meniu: • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZpublicitate pe sitecontactlink exchangetermeni si conditii    
Interpretare vise. Dictionar vise. Interpretarea viselor online. Semnificatie si talmacire. Intelege sau desluseste online visele, cosmarurile sau visele profetice si premonitorii ale tale, parintilor sau copiilor. Dictionar de vise A la Z. Interpretari de vise gratuite sau personalizate explicate de un parapsiholog profesionist. Interpretarea de vise poate fi oferita alaturi de horoscop /zodiac/tarot/clarviziune. Site-ul contine interpretari ale elementelor din vise. Acestea sunt prezentate doar cu caracter informativ si aproximativ fara angajarea raspunderii proprietarilor website-ului ! © 2010 - 2012 Interpretare Vise. Toate drepturile rezervate.
carne - interpretare vise - dictionar vise -  - carne de porc - daca mananci carne de porc in vis, este posibil sa apara unele necazuri, insa daca vezi carnea fara s-o mananci, vei depasi cu succes un conflict.